Webáruház

Itt az őszi női kabát divat!

Változékony időjárás esetén is kényelmesen és magabiztosan érezhetjük magunkat ebben a szélálló, vízhatlan, szellőző kapucnis softshell kabátban. Nyugodt, magabiztos kék, illetve feltűnő, vidám pirosárnyalatban is megtaláljuk a heti ajánlatban. Karcsúsított szabása,húzózsinórral állítható derékrészekiemeli az alakot, rugalmas külső anyagapedig rendkívül kényelmes viseletet és szabad mozgást biztosít! Az ujjvégek bősége patentgombbalállítható. A kabátnak egyedi, divatos karaktert biztosít két oldalsó, zsebfedős zsebe.

A hűvösebb őszi időben sem kell lemondanunk a szabadtéri sportolás, túrázás élményéről! Ebben a női funkcionális túrakabátban biztosak lehetünk benne, hogy a csípős hidegben is biztonságban és kényelemben érezzük majd magunkat a szabad ég alatt. A sötétkék és szürkeszínben kapható kabát, mint oly sok más női dzseki a Tchibo webáruház kínálatában, praktikusan kombinálható, hiszen bélése kivehető, így esőkabátként, polárkabátként, vagy összeillesztve funkcionális túrakabátként is viselhetjük. A kabát lazán követi a test vonalát, így szabad mozgást biztosít, viszont elég csinos ahhoz is, hogy a városban viseljük. Természetesen vízhatlan, szélálló és lélegző anyagból készült.

Nem csak a ruhák kínálata széles, hanem az esőkabátoké is. Épp kirándulni indulnánk, de lóg az eső lába? Semmi probléma! Ez a praktikusan kicsire összecsomagolható, unisex poncsó esőkabát bármilyen hátizsákban vagy nagyobb zsebben elfér, és gyorssegélyt nyújt a család bármely tagjának a hideg esőcseppek ellen. Kétrétegű laminált kidolgozásaés lezárt varrásaitökéletesen vízállóvá teszik. Fényvisszaverő rátétekkelis ellátták a tökéletes láthatóság érdekében. Összecsomagolva az elülső zsebében tárolható!

Szakadó esőben is vidáman! Ebben az unisex esőkabátban lehetetlen bőrig ázni, erről vízhatlan, szélálló, lélegző anyaga,valamint állítható bőségű kapucnija, magasan záródó, állvédős gallérjaés tépőzáras ujjszegélyeigondoskodnak. Sőt, az értékeinket is biztonságban tudhatjuk, hiszen két bevágott zsebébe, egy mellzsebébe és a kifejezetten mobiltelefonra méretezett zsebébeminden fontos tárgyunk befér! Hálós bélése kellemes viseletet biztosít, így semmi nem állhatja utunkat, irány az ősz, irány a természet!