Szállások

Egy felnőttbarát szállodában is el lehet tölteni egy nyári hétvégét

A felnőttbarát szállodák, mint az Erla Villa is, legtöbbször olyan gyönyörű környéken vannak elhelyezve, hogy nyáron is ideális program tud lenni egy ott töltött hétvége. A helyiek szerint is tökéletes úticél lehet a Villa azoknak a pároknak, akik nyugodtan szeretnének pihenni és feltöltődni. A szálloda amilyen kicsi annyira tökéletes és kedves. Egy régi legenda szerint a villa egy nemesi család tulajdonában volt, a pár kislányát Erlának hívták. A kislány gyakorta volt beteges és sűrűn megfordult édesapjával a villában. Az apuka a gazdaság körüli ügyeket intézte, a kislány pedig boldogan és vidáman töltődött fel a Villa kertjében. A történet szerint ahogy a kislány megérkezett a nap is erősebben sütött és a madarak is hangosabban csiripeltek. Élet költözött a villa falai közé. A kislány erőre kapott és a szerelem is rátalált. A fiatal pár az édesapától nászajándékba kapta a villát.

A gyógyító energiájú helyre igen sokan ellátogatnak, hiszen itt a lélek megnyugszik és mindenki rátalál a boldogságra. A nyugalom és a béke villája ez! Mai rohanó világunkban mindenkinek szüksége van a gondtalan és pihentető kikapcsolódásra távol a városok zajától. Az év bármely szakában ellátogathatunk a csodálatos villába, ahonnan biztosan kipihenten térünk haza. A romantikus történet, a jól megtervezett és az igényeknek tökéletesen megfelelő szálloda tökéletes úticél lehet párok és egyedülállók részére. A zavaró zajok, a nyüzsgés helyett itt a nyugalom vár mindenkire.

 

A villa tulajdonosai vállalják üzleti és esküvői rendezvények megszervezését is. Amennyiben egy igazán romantikus esküvőről álmodozunk, akkor nagyon jó helyen járunk.  Teljes körű szolgáltatással és esküvőszervező csapattal várják az érdeklődőket. Itt a párokat királyi és királynői fogadtatásban részesítik és a luxus lakosztály is rendelkezésükre áll a rendezvény idején. Még most sem késő a pároknak, hogy egy augusztusi wellness pihenésen vegyenek részt, amelyet megfizethető árakon kínálnak. A nyár végén édeskettesben eltöltött pillanatok és a feltöltődés garantált az Erla Villában.