Szolgáltatás

Rozmaring olaj hajra a dúsabb és fényesebb fürtökért

A növényi kivonatokat gyakran használják otthoni pakolások összetevőjeként, néha pedig tiszta formában, ami őszintén szólva eléggé kockázatos. A rozmaring olaj hajra mindig a népszerű választások között van. Hogyan kell alkalmazni és milyen kockázatokat kell figyelembe venni? Most elmondjuk! A rozmaring olaj hajra nem alapállapotban használatos, hanem illóolaj formájában. Készüljön fel arra, hogy a hajszálakon hosszú ideig érezni fogja az illatát. A rozmaring olaj növényi folyadék, ami pineolt, kámfort, borneolt, cineolt és más anyagokat tartalmaz. A termék erős fertőtlenítő, baktériumölő és tonizáló hatású, serkenti a vérkeringést és a sejtek regenerálódását.

Ezen hatások miatt, az olajat széles körben használják a népi gyógyászatban és a kozmetológiában. Régebben a növény virágait hajöblítő főzetek készítésére használták. Ma már kozmetikai készítményekben és tiszta olaj formájában is megtalálható. A rozmaring olaj hajra a hajhagymák véráramlásának serkentésére, a haj egészségének javítására, illetve korpásodás és zsírosodás ellen alkalmazandó. Hatóanyagai felmelegítik a bőrt és fokozzák a gyökerek vérellátását. Érdemes szem előtt tartani, hogy az öröklődés, a táplálkozás és az egészségi állapot is befolyásolhatja a haj növekedését, de a rozmaring olaj hajra nem az egyetlen meghatározó tényező.

Stílustanácsok karkötő viseléshez

Sok lány nem tudja, hogyan válasszon karkötőt, hiszen azt szeretné mindenki, hogy ez a kiegészítő ne csak elegánsan és jól nézzen ki, hanem illeszkedjen a ruhához és más ékszerekhez is. A colore.hu weboldal most ehhez ad tanácsokat. A karkötő divatban jelenleg két fő irányzat van. Ha bizsukról beszélünk, a színes, díszes, gyöngyökkel és kövekkel ellátott karkötők számítanak trendinek az idén. Ami az ékszereket illeti, ha a karkötő drága anyagokból, például aranyból vagy ezüstből készül, a bőséges dekoráció jelenléte nem szükséges, adnak tippet a colore.hu ékszerszakértői. A termékek stílusosak, tömörek és egyszerű kialakításúak. Egy női karékszer sem mutat jól masszív számlappal ellátott órákkal vagy nagy gyűrűvel kombinálva.

A stylistok azt is tanácsolják, hogy ne viseljünk karkötőt, ha már van három másik ékszer rajtunk, például nyaklánc, gyűrű és fülbevaló. Ami a ruházati stílushoz való illeszkedést illeti, van néhány egyszerű szabály, amit követni kell. Alkalmi viselethez egy élénk, egyszínű ékszer a megfelelő választás. A karkötőnek ki kell tűnnie és meg kell ragadnia a tekintetet. A sportosan elegáns stílus manapság nagyon népszerű. Ezért a híveinek feltétlenül ki kell egészíteniük a ruhatárukat egy csinos Pandora karkötővel, tanácsolja a colore.hu.