Szolgáltatás

Kínosan mosolyogtam a kedvenc színészem előtt a hiányzó fogammal

Nagyon szeretem a különböző filmeket. Szerintem a filmnézés és a mozi egy remek módja annak, hogy kiszakadjunk a valóságból, mivel itt műfajtól függően bárkiből bármi lehet, nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. Annak a korlátai lebomlanak, hogy mi lehetséges, és mi nem, tehát nekünk csak élveznünk kell a műsort.

Sokan szeretik a különböző szappanoperákat is, míg mások ezeket élesen kritizálják. Az utóbbi csoport szerint ezekben vagy nem történik semmi, vagy pedig túlságosan kiszámítható a cselekmény. Azt pedig, hogy mi lesz a történet vége, vagy előre ki tudjuk sakkozni, vagy pedig nem akarjuk tudni. Tehát a két főszereplő vagy együtt marad, vagy nem. Viszont ha jobban belegondolunk, a különböző szerepjátékok is népszerűek, egyszerűen azért, mert az emberek szeretik azt hinni, hogy mások élete érdekesebb, mint az övék.

Nemrég lehetőségem volt részt venni egy új film premierjén, ahova a stáb is hivatalos volt. A büfében sorban állt valaki előttem, és mikor megfordult, láttam, hogy a kedvenc színészem az.

Igazából mosolyogni sem mertem rá, mivel már régebb óta hiányzik elől egy fogam. Tény, hogy 1 db fog implantátum ára sem olcsó, hiába nincs szükség ennél többre. Habár lehet, hogy mégis, mivel a fogak elvesztését csak kisebb százalékban okozzák balesetek. Legtöbbször komoly fogínygyulladás és egyéb tényezők állnak a háttérben. Ezért is fontos, hogy rendszeresen részt vegyünk kontrollvizsgálaton a fogorvosunknál, aki még időben fel tudja hívni a figyelmünket a problémára.

Ehhez persze először találnunk kell egy kedves, türelmes, megbízható fogorvost, akivel hosszútávú együttműködést tudunk kialakítani. Én a fogorvosbudapest.info mellett tettem le a voksomat, és teljes mértékben elégedett voltam.

Az árakról előzetesen tájékozódtam, de érdemes megjegyezni, hogy ilyenkor nehéz előre behatárolni a költségeket, mivel fogorvosunk a röntgen és egyéb vizsgálatok után személyre szabott kezelési tervet fog javasolni. Lehet azon filozofálni, hogy mennyi 1 db fog implantátum ára, de bármennyit is fizetünk végül, azt érdemes beleszámolni, hogy ezért egy szolgáltatási csomagot is kapunk a fogorvosbudapest.info-nál:

– Van egy fogorvosunk, akihez mindig bizalommal fordulhatunk.
-Részletes tájékoztatást kapunk a lehetséges fogpótlási megoldásokról.
-Kérdéseinket, kéréseinket, egyedi igényeinket meghallgatják és figyelembe veszik.
-Az alapos vizsgálatot követően az egyéb esetleges fogproblémáinkra is felhívják a figyelmünket és kezelési javaslatot tesznek.
-A problémák elhárítása után segítenek az újabb gondok megelőzésében.
-Innentől kezdve szívesen mehetünk vissza időszakos kezelésekre, például féléves kontrollra vagy fogkőleszedésre.

Így már szerintem egyértelműen látszik, hogy a fogorvosbudapest.info-nál megéri időpontot foglalni (ezt könnyen és gyorsan megtehetjük a honlapjukon feltüntetett elérhetőségek felkeresése által), és egy próbát mindenképp megér, ha szeretnénk megtenni az első lépést az egészséges és magabiztos megjelenésért. Mert hát ki tudja, lehet, hogy pont akkor jön velünk szembe a kedvenc színészünk az utcán, amikor pont hiányzik egy fogunk, és emiatt még mosolyogni sem merünk…

A fogszabályozás és egyéb kezelések, valamint az egészséges fogak megőrzésének témakörében egyébként szintén informálódhatunk előre a fogorvosbudapest.info weboldalán, ahol addig is hasznos tudnivalókkal lehetünk gazdagabbak, amíg elérkezik a lefoglalt időpontunk napja a rendelőben. Érthető, ha kezdetben félünk, de a megfelelő tájékozódás, valamint az, ha tisztában vagyunk azzal, hogy mit nyerhetünk a kezelések által, sokat tudnak segíteni a negatív érzések leküzdésben. Elvégre az a legfontosabb, hogy minden helyzetben mosolyogni tudjunk!