Szolgáltatás

Íme egy különleges fűnyíró traktor!

„Kis kert kis gond, nagy kert nagy gond”. Egész biztos mindenki hallotta már ezt a mondást, és valljuk be, van is neki valóságalapja. Egy kisebb méretű kertet valóban könnyebb rendben tartani, gondoljunk csak a gyomlálásra, vagy a fűnyírásra. Egy terjedelmesebb területű telken azonban már sok időt és energiát igényelhet az, hogy rövidre vágjuk a gyepünket. Ahogy beköszönt a tavasz, a melengető napsugaraknak hála a fű is gyorsabban kezd nőni. Innentől kezdve pedig nincs megállás, őszig rendszeresen elő kell majd venni a fűnyírót annak érdekébe, hogy a pázsitunk a megfelelő méretű legyen. A legtöbb ember már akkor elfárad, amikor eszébe jut, hogy megint elérkezett az idő, hogy kimenjenek a kertbe, és lenyírják a füvet. Nem szükségszerű azonban az, hogy egy rémálom legyen ez a tevékenység!

Egy nagyobb méretű kert esetében nem csak sok időt vehet igénybe, mikor egy-két hetente le kell vágni a füvet, de amennyiben egy kicsit egyenetlenebb a talaj, ott komoly erőfeszítés kellhet a kézi fűnyírók tolásához. Abban az esetben, ha ön ki nem állhatja a fűnyírást, érdemes lehet meggondolnia, hogy fűnyíró tartort vásárol. Nem csak időt lehet alkalmazásával spórolni, hiszen gyorsabban és nagyobb sávokban képes elvágni a fűszálakat, de használata is inkább egy „jó bulinak” fogható fel, mintsem kötelességnek. Arról nem is beszélve, hogy hogy sokkal kevesebbszer kell megállni kiüríteni a fűgyűjtő tartályát a méretéből adódóan, de könnyedén egy helyre tudja majd hordani a zöldhulladékot is.

Abban az esetben, ha felkeltettük az érdeklődését, vagy esetleg már egy ideje gondolkodik ilyen gép vásárlásán, megmutatjuk, hol érdemes szétnéznie. Nem semmi, hogy mire képes ez a ráülős fűnyíró traktor. A linkelt oldalra kattintva egy BRIGGS motorral ellátott ráülős kis fűnyíró traktort fog találni, ráadásul most remek áron lehet náluk megvásárolni! Aki ismeri ezt a motormárkát, az már tudhatja, hogy ez a név garanciát is jelent a hibátlan működésre. Sebessége elérheti a 4,5 km/h-t előre menetben, hátra pedig 1,5 km/h-val is lehet haladni. Munkaszélessége 62cm, ami pedig a legjobb, hogy az önjáró üzemmóddal egyszerűen és gond nélkül végezheti munkáját. A vágótér tisztántartása sem okozhat gondot a tulajdonosának, hála a locsolócsatlakoztatásnak, mely segítségével a kést forgatva önmagát takarítja meg.

Látogasson el az EMAKI oldalára, és tudjon meg még többet erről a remek fűnyíró traktorról. Még ha első ránézésre az ára ijesztő is lehet egy sima fűnyíróhoz képest, érdemes egy megtérülő befektetésként gondolni erre a beruházásra, hiszen időt és energiát spórolhat meg vele, valamint elfelejtheti a fűnyírás okozta bosszúságot is!