Szolgáltatás

Hedonista vagy? Ezt a fodrászatot neked ajánljuk

Budapesten egy 8. kerületi szalon már alig várja, hogy elkészítse legújabb frizurádat. Akik különleges frizurára vágynak, azoknak mindenképpen érdemes felkeresniük a szalont, ahol minden a vendégekért van. A hajvágás művészet, amelyet profi szinten kell művelni ahhoz, hogy a vendégeknek is elnyerje a tetszését az új frizura. Legyen szó bármilyen frizuráról a szalonban, bármit el tudnak készíteni. Kiválaszthatjuk fényképről, vagy magunkkal vihetünk egy videó felvételt is, biztosak lehetünk abban, hogy ugyanazt a frizurát fogjuk kapni.

Akik már csalódtak a fodrászatukban ahová eddig jártak, azoknak egy próbát biztosan megér. A belvárosban a 8. kerületben minden vendéget várnak, hogy végre elkészíthessék az álom frizurát. természetesen azoknak a vendégeknek is tudnak segíteni, akiknek semmilyen elképzelésük nincsen a legújabb frizurájukat illetően.  A lob és a bob frizurák idén ősszel is tovább hódítanak, ám idén ősszel látványosan egyre hosszabbodnak ezek a formák. A magabiztos hölgyeknek továbbra is divat lesz a magasra kötött lófarok. ha ez még élére is van vasalva, akkor még trendibb lehetsz. Frufruval és anélkül is nagyon jól mutat a lófarok. Lófaroknál még most sem divat, hogy kikandikáljon a gumi, így azt fedjük el saját hajtincsünkkel.

Szupertrendi az egyenesre vágott és vasalt kiengedett frizura, amelyet akár napközben akár egy esti programon is bátran viselhetünk. Ombre és egyszínűre festett hajhoz is ajánlják. A göndör hajúak se keseredjenek neki, hiszen a hullámos haj idén ősszel is divatos. A nyári vadabb hullámokat, most a lágy hullámok váltják fel. Ehhez a frizurához a nőies öltözködést ajánljuk. Az ombre festés kedvelőinek szólunk: ősszel, a sokkal sötétebb hajtő lesz a divat, így érdemes már most felkerekedni és ellátogatni a fodrászatba, hogy a másik árnyalat is jól sikerüljön.

 

A Hedonista fodrászatban számtalan szolgáltatás érhető el, csak el kell látogatni a szalonba. nem árt előtte időpontot egyeztetni, hiszen egyre népszerűbbek a vendégek körében.