Webáruház

Castrol olajkereső az olajwebshop.hu oldalon – szűrő választó segédlettel!

Ha ti is megéreztétek az ősz ízét, akkor biztosan nem lesz idegen gondolat az autó őszi karbantartása. Mi jöhet ilyenkor? Természetesen az abroncsok cseréje az évszaknak megfelelően. Emellé pedig sokszor társul más egyéb, például az autó átnézése, vagy bizonyos alkatrészek cseréje, mondjuk egy olajcsere és szűrőcsere. De ezekkel talán ti is tisztában vagytok – már ha autótulajdonosok vagytok. Azzal viszont talán nem vagytok képben, hogy van egy olyan webshop, ahol mindenféle segítő alkalmazás található a megfelelő anyagok kiválasztása érdekében. Az olajwebshop.hu oldala a szóban forgó webáruház és a castrol olajkereső többek között az az aloldal, ami rengeteget tud segíteni, ha valamilyen olajra volna szükségünk.

Nem jönnék pánikba, ha nem tudnám melyiket is kellene választani, mert a castrol olajkereső felületen egyértelműen ott van minden, ami olaj. Motorolajok, váltóolajok, és még hidraulika olajok is vannak a Castrol kínálatában, amelyek segítségével egészségesen működhet a járgány – legyen szó személyautóról, vagy motorkerékpárról.

Érdekesség, hogy ezen az oldalon még az olajcég arculatának változását is végig veszik, minden logóval együtt, mert hogy ez még idén, ’23-ban is változott. A cég múltjára visszatekintve ez persze nem az első, hiszen az elmúlt majdnem 125 évben kereken tízszer változtatták meg a cég arculatát, természetesen csak apró módosításokkal, de az összes logót meg tudjátok nézni az olajwebshop.hu-n. További érdekesség, hogy azért is változtattak többnyire, mert változott a flakon anyaga, ahogyan fejlődött a tudomány és egyre jobb konstrukciókat tudtak kitalálni a tároláshoz. Utolsó, idei arculati módosításuk annak is köszönhető, hogy a Castrol az elektromos autók irányába is nyitott egy akku tesztelő központ beruházásával – az új logó pedig ennek a modern iránynak a változását hordozza magában.

Ha viszont visszatérünk a castrol olajkereső oldalra, akkor hamar szembetűnővé válik, hogy 84 termék van a kínálatban. Ez rengeteg, de ebben tényleg minden típus megtalálható: motorolajok, hidraulika olajok és váltóolajok. Mivel ezek nagyban különböző kategóriák, ezért az áruk is különböző, ahogyan a kiszerelés is. Az 1-2 literes csomagtól egészen a 4-6 literes verzióig megtalálható minden, ami olaj. Egy gyakorinak mondható 5W-30 fokozatú motorolaj például már 15 ezer forint körül kapható 5 literes mennyiségben. Érdemes a választáskor odafigyelni, hogy pontosan milyen adalékok vannak az olajban, vagy sokkal inkább fontosnak tartom elolvasni a gyártói ajánlást arra vonatkozólag, hogy melyik lesz az az autó, amelyhez érdemes ezeket a termékeket felhasználni.

A castrol olajkereső felületnek valahol pont ez volna a lényege, hogy a megfelelő olajok jöjjenek velünk szembe és a jó minőségű termékekből könnyen ki tudjuk választani a szükséges kenőanyagot. Persze nem csak a motorolajok vannak nagy mennyiségben a weben, hanem vannak más összetételű, más fokozatú váltóolajok is és persze hidraulika olajok is vannak.

Nem is húznám tovább a szót, mert nem vagyok kellően szakmai hozzá, hogy jobban körül járjuk ezt a témát. A lényeg talán csak annyi, hogyha szükségetek van bármilyen kenőanyagra az autóhoz, és nem tudjátok, hogy melyik lenne a legjobb választás, akkor az olajwebshop.hu castrol olajkereső felülete sokat segíthet a kérdés megválaszolásában.